Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Правила на форума !!!
F.C. Barcelona Forum > F.C. Barcelona > Разни
Железчев
Пускам я тая тема, защото последно време ми се трият коментарите (въпреки че знам много добре кой е виновника). Модераторите да се вземат в ръце и да си прочетат правилата на нова сметка. Като цяло в доста форуми членувам (главно музикални) и никога не са ми правили забележка или промяна, главно за големите букви.
Anims Tito
1. Прекалено големия шрифн няма как да бъде толериран.
2. Неаргументирани обиди и глупави квалификации към играчи на отбора Барселона ( а и не само ), още повече, когато са основното ( или в единия от твоите случаи - единственото ) съдържание на мнението - също.
3. Да, аз ти трия мненията ( както и други подобни ). Не го крия и не се чувствам виновен.
4. Дори и темата ти, не е за този раздел и това показва колко се замисляш преди да пишеш. А това за раздела, също го има в правилата ( щото и ние сме ги чели smile.gif ).
5. Винаги съм казвал, че другите форуми не ме интересуват.
Мишо
Правила е задължително да има, и е задължително да се спазват!
На мен изобщо не ми е приятно във форума на Барселона, фенове на Барселона да обиждат, псуват, гонят и какво ли още не играчи и треньори при всяка загуба, че дори и равен, не е приятно потребители да се обиждат помежду си и т.н. Не става въпрос за съвсем пунктуално спазване на някакви правила, нормално е да има известна гъвкавост, но например колегата Железчев има невероятен късмет, че все още може да чете и пише след редицата му мнения относно Фабрегас, особено пък последното в темата за мача с Челси. Аз затова се учудвам, че точно той пуска темата, но няма значение кой точно е автор, важното е, че наистина като че ли е крайно време да се разграничи ясно какво е, и какво не е позволено във форума на Барселона. wink.gif
Железчев
Ясно ! Ами можете да заключите темата ! Хайде със здраве !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.