Партньори
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Партньори
![]() ![]() |
Aug 5 2010, 12:23 AM
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 522 Регистриран: 25-June 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 1,174 Любими футболисти: Rivaldo |
След броени дни ще ми донесат новата титулярна фланелка, и тогава ще мога да си кажа тежката дума, дали е хубава или не.
-------------------- |
|
|
|
Aug 5 2010, 01:03 AM
Коментар
|
|
![]() Бъдеща звезда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,652 Регистриран: 7-December 08 Потребител No.: 2,394 Любими футболисти: Меси,Шави,Иниеста |
Като я гледам на снимките представени в предната страница въобще не ми харесват,но като я гледам облечена в/у играчите повече ми допада.Незнам явно с времето ще свикнем с нея:
Този коментар е бил редактиран от Barcelona_ на Aug 5 2010, 01:04 AM -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 5 2010, 02:13 AM
Коментар
|
|
![]() Титуляр в Barça "В" ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,051 Регистриран: 28-May 09 Град: София Потребител No.: 4,621 Любими футболисти: Стоичков , Пенев , Иниеста , Меси , Дани Алвеш и т.н |
Титулярната е много добра но резервния зелен екип днес като гледах мача ми се стори направо отвратителен
Въобще не знам каква е тая серия на Nike ама и на Юнайтед екипите са адски зле като нашия резервен -------------------- ![]() "You have to understand that Barcelona is a nation without a state, and Barça is its army." Sir Bobby Robson |
|
|
|
Aug 5 2010, 08:20 AM
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 3,532 Регистриран: 4-August 06 Потребител No.: 522 |
Аз пък съм точно на противоположното мнение. Зеленият много ми допада. Не виждам кое му е отвратителното
-------------------- Member 0023 of Fanclub Barcelona-Bulgaria ![]() |
|
|
|
Aug 5 2010, 09:32 AM
Коментар
|
|
|
Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,523 Регистриран: 23-March 06 Град: София Потребител No.: 296 Любими футболисти: Бастен, Ромарио, Ривалдо, Ето'О |
|
|
|
|
Aug 5 2010, 11:23 AM
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,030 Регистриран: 9-July 09 Потребител No.: 4,920 |
Аз пък съм точно на противоположното мнение. Зеленият много ми допада. Не виждам кое му е отвратителното И аз така . . Даже с тоя зеленият екип може да стресираме съперника . Като ги видиш всичките един-до друг и имаш чувството ,че играем с 15 човека Вчера като гледах мача, гледам в нашето поле супер много играчи от нашия отбор, чудя се к'во става, много сме . .започнах да ги броя те били само 11 -------------------- ![]() Барселона- не просто клуб,не просто играчи,не просто резултати,не просто титли, не просто мачове, а просто начин на живот ! ! ! |
|
|
|
Aug 29 2010, 11:19 AM
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 522 Регистриран: 25-June 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 1,174 Любими футболисти: Rivaldo |
Снощи ми донесоха новата титулярна фланелка.
Мен лично ми харесва. Ето и малко снимки да се види за какво иде реч. Ако някой иска конкретно някой друг детайл да снимам, да каже. -------------------- |
|
|
|
Aug 29 2010, 02:24 PM
Коментар
|
|
|
В "Ла Масия" ![]() Група: Barca Fans Коментари: 222 Регистриран: 31-December 09 Град: Варна Потребител No.: 6,462 Любими футболисти: Христо Стоичков и останали. |
И аз така . . Даже с тоя зеленият екип може да стресираме съперника . Като ги видиш всичките един-до друг и имаш чувството ,че играем с 15 човека Вчера като гледах мача, гледам в нашето поле супер много играчи от нашия отбор, чудя се к'во става, много сме . .започнах да ги броя те били само 11 Майтапа на страна,ама като се слеем с терена и наистина ставаме повече само визуално. |
|
|
|
Aug 30 2010, 12:45 PM
Коментар
|
|
![]() Бъдеща звезда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,505 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител No.: 1,056 Любими футболисти: Rivaldo |
Новите номера не ми харесват как са направени,иначе екипите са страхотни !
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 1 2010, 09:20 PM
Коментар
|
|
Че спомена новите номера. Ето списък с това кой кой номер ще носи през новия сезон.
Shirt numbers 1 Valdes 2 Dani Alves 3 Piqué 5 Puyol 6 Xavi 7 Villa 8 A. Iniesta 9 Bojan 10 Messi 11 Jeffren 13 Pinto 14 Mascherano 15 Keita 16 Sergio 17 Pedro 18 Milito Не пише, но Абидал ще е 22, а Адриано 21 Източник: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/not...0901112672.html -------------------- |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:10 AM
Коментар
|
|
|
Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,523 Регистриран: 23-March 06 Град: София Потребител No.: 296 Любими футболисти: Бастен, Ромарио, Ривалдо, Ето'О |
Ливърпул бие Реал на пазара
Червените са №1 в света по продажба на клубни стоки на "Адидас" Ливърпул продава най-много стоки и екипировка на "Адидас" от всички големи клубове, които имат договор с немския спортен концерн. Червените изпреварват дори Реал М, сочи изследване на водещата немска консултантска фирма "ПР Маркетинг". Екип от специалисти, начело с д-р Петер Ролман, e проучвал продажбите на екипи и други лицензирани клубни стоки между 2005 и 2009 г. "Адидас" ни съобщи, че ние сме клубът с най-големи продажби в света на тяхна екипировка", похвали се търговският директор на Ливърпул Йън Ейри. Реал М реализира по-големи продажби на фланелки от Ливърпул - между 1,2 млн. и 1,5 млн. бройки на сезон (виж графиката). Но ако се отчетат и продадените анцузи, грейки, шорти, обувки, топки и др. сувенири с логото на "Адидас", то червените бият кралския клуб по този показател. Манчестър Юнайтед пък е безспорният отличник на "Найк", най-големият световен производител на спортна екипировка, отчита "ПР Маркетинг". Червените дяволи продават средно по 1,2-1,5 млн. фланелки на сезон, като изпреварват Барселона (с 1-1,2 млн. бройки). Д-р Петер Ролман опроверга медийните публикации, в които се твърди, че всеки от големите клубове продава по 6-7 милиона фланелки на сезон. "Всичките ни данни са резултат от изследване на пазара, от фирмена или клубна информация, както и от лични източници - обясни д-р Ролман. - Цифрите се отнасят до всички видове фланелки - за домакински мачове, за гостувания, трети екип и др., които продават клубовете или други, упълномощени от тях магазини". Не се отчитат продажбите на стоки менте. Извън топ 10 на клубовете, са изследвани и други клубове, като двата големи на Турция - Фенербахче и Галатасарай. При силен сезон техните годишни продажби може да достигнат по 400 000-500 000 бройки. Те обаче търпят огромни загуби от продажбата на по-евтините ментета, най-вече в Азия. Клуб като Аякс може да продаде по 100 000 фланелки при силен сезон. Селтик е №1 сред шотландските клубове, отчита д-р Ролман. Детелините продават по 300 000-400 000 бройки на сезон, много от тях в страните с многобройна ирландска общност - САЩ, Канада, Австралия. http://www.7sport.net/7sport/fw_1footw/d5854_15.htm |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Час: 9th September 2010 - 11:31 AM |
Forum Information:
| Copyright: | © www.barcelona-bulgaria.com 2006 - 2008. Всички права запазени |
| Author: | Екип на Barcelona-Bulgaria.Team |
| Powered by: | SMG - Sport Media Group |
| Sponsored: |