Партньори
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Партньори
![]() ![]() |
Jun 21 2006, 06:15 PM
Коментар
|
|
![]() Honourable Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 7,171 Регистриран: 24-November 05 Град: София Потребител No.: 12 Любими футболисти: Toure Yaya |
Засега е само това, но би трябвало да излязат още снимки...
Очакваме новини и от сайта.. ![]() ![]()
-------------------- I thought my demons were my friends. |
|
|
|
Jun 21 2006, 06:39 PM
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,248 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик & Бургас Потребител No.: 19 Любими футболисти: Lionel Messi & Fernando Torres |
Мисле че тоя титолярния ще е по хубав , ама така на тая снимка не ми харесва
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 21 2006, 06:44 PM
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 3,467 Регистриран: 15-December 05 Град: Стара Загора Потребител No.: 114 Любими футболисти: Меси,Иниеста,Aлвеш,Пике |
Mалко Ретро го докарват с титулярните екипи.Но нали "Найки" дават милиони пък нека са ретро
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 21 2006, 07:54 PM
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 319 Регистриран: 27-May 06 Потребител No.: 442 Любими футболисти: Лео Меси |
mн ми харесват даже пове4е от тези последните
-------------------- BITE MY SHINY METAL ASS
|
|
|
|
Jun 21 2006, 08:45 PM
Коментар
|
|
![]() Honourable Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 7,171 Регистриран: 24-November 05 Град: София Потребител No.: 12 Любими футболисти: Toure Yaya |
Оранжевата е страхотна, харесва ми.. далеч повече от жълтата.
Изчистена, с готин цвят... много добра.
|
|
|
Jun 21 2006, 09:25 PM
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 3,248 Регистриран: 24-November 05 Град: София Потребител No.: 17 Любими футболисти: Меси,Джерард,Ето'о |
Мен ми харесват екипите,иначе гащетата пак ще са сини !
Този коментар е бил редактиран от Leo`Messi на Jun 21 2006, 09:25 PM -------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 21 2006, 09:44 PM
Коментар
|
|
|
Група: Коментари: 0 Регистриран: -- Потребител No.: 0 Любими футболисти: Deco, Xavi, Iniesta, Saviola |
Страхотни са! Оранжевия по ми допада от жълтия , но най - якия резервен екип си остава онзи сивия от преди 2-3 сезона.
|
|
|
|
Jun 21 2006, 09:59 PM
Коментар
|
|
Оранжевия... просто велик!
|
|
|
Jun 21 2006, 10:16 PM
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,248 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик & Бургас Потребител No.: 19 Любими футболисти: Lionel Messi & Fernando Torres |
QUOTE(FCB @ Jun 21 2006, 09:52 PM) Да аи мене тоя резервния екип мноо ме кефи -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 21 2006, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 4,051 Регистриран: 14-March 06 Град: Плевен Потребител No.: 275 Любими футболисти: Всички от Барселона,но най-вече Пуйол,Шави,Иниеста,Яя Туре,Абидал,Меси и Ето'о |
Супер са.Направо супер.И двата са страхотни,а резервният е много красив.Много се кефя.Браво на найк.
-------------------- Iniesta: "I put my heart and soul into that shot”
![]() FC Barcelona - Mes que un Club |
|
|
|
Jun 22 2006, 12:26 AM
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 3,248 Регистриран: 24-November 05 Град: София Потребител No.: 17 Любими футболисти: Меси,Джерард,Ето'о |
Да,оранжевия определено е по-добър от жълтия мин. година,дано и с този имаме същия късмет както с жълтия
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 22 2006, 12:50 AM
Коментар
|
|
![]()
|
|
|
Jun 22 2006, 10:52 AM
Коментар
|
|
![]() Tyler Durden ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 710 Регистриран: 12-December 05 Град: Valley of the Darkness Потребител No.: 108 Любими футболисти: Robbie Baggio, Romario |
направили са го като на фифа2006 да лети на няколко сантиметра над тревата
оранжевия с оранжеви гащета ми е прекалено холандски, предпочитам да са сини -------------------- ![]() amazing. |
|
|
|
Jun 22 2006, 01:00 PM
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 660 Регистриран: 11-December 05 Град: Сандански Потребител No.: 105 Любими футболисти: Лео Меси |
Титулярния не ми харесва
Резервния е готин, ама ми се иска и титулярния да беше по-добър, все пак тва са си цветовете на Барса!!! -------------------- FC Barcelona Forever |
|
|
|
Jun 22 2006, 01:35 PM
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 548 Регистриран: 21-May 06 Град: Петрич Потребител No.: 433 Любими футболисти: Carles Puyol, Leo Messi, Steven Gerrard, Giovanni Dos Santos, Berbatov... |
Страшни са. И на мен обаче повече ми допадна оранжевия цвят. И дгугите ся яки, могли са и по-добри да ги направят.
-------------------- ![]() Be stubborn...die only in extreme case! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Час: 9th September 2010 - 11:36 AM |
Forum Information:
| Copyright: | © www.barcelona-bulgaria.com 2006 - 2008. Всички права запазени |
| Author: | Екип на Barcelona-Bulgaria.Team |
| Powered by: | SMG - Sport Media Group |
| Sponsored: |